Ik weet als geen ander hoe moeilijk het soms is om af te vallen. Hoe je jezelf tegenkomt, hoe je ploetert om ‘het goede’ te doen en hoe je soms een stok achter de deur nodig hebt. Of juist een cheerleader, die jou motiveert. Een coach die je inzichten geeft en je helpt om van binnen uit de stappen te zetten die jij nodig hebt, zodat je snel merkt: ‘Hé, het gaat anders. Het gaat beter. Ik voel me… goed!’

Dat is wat ik doe.

Ik help jou te ontdekken wat werkt voor jou. Ik help jou met de inzichten die je nodig hebt om door te gaan. Ik help jou de blokkades te zien die nog in jou leven en hoe ze te doorbreken. Ik help op cognitief gebied, maar vooral ook energetisch en fysiek.

Je bent niet alleen een lichaam, je bent een geheel van lichaam, geest en ziel. Je past niet in één hokje en je weet dat de ‘one size fits all’ klinkklare onzin is.

Als jij er klaar voor bent dat hokjesdenken los te laten en als je eindelijk een krachtige keuze wilt maken voor jouw welzijn, jouw gezondheid en jouw lichaam, dan help ik je met liefde!

smile scheef

Dat kan op verschillende manieren

Groepscoaching

ALL the basics is het groepsprogramma bij Afvallen met Liefde voor je Lijf.

De insteek is NIET minder eten en meer bewegen, maar juist datgene wat centraal zou moeten staan bij het afvallen... De persoon die gewicht wil verliezen!

Onderdelen:

  • updaten van je identiteit (hoe denk je over jezelf, wat zijn je gewoontes, hoe herprogrammeer je je brein om jou te ondersteunen?)
  • alignen van je energie (waar loop je op leeg, hoe kun je jouw energie krachtig gebruiken en hoe creëer je weer flow in je lichaam en je leven?)
  • balanceren van je lichaam (wat heb jij nodig om in balans te zijn, welke biologische programma's mag je loslaten en wat werkt voor jou?)

Individuele coaching

Werk 1-op-1 met mij in sessies van ongeveer een uur, zodat je snel vooruitgang boekt en we heel specifiek kunnen ingaan op jouw behoeften, in jouw situatie.

Wil je eens kletsen over de mogelijkheden? Je kunt een gratis ‘kijk of het klikt’-call met me boeken van een half uur, waarin we kennismaken en kijken wat ik voor je kan betekenen. Een vervolgtraject is altijd op maat gemaakt en passend bij jou.

Nieuwgierig naar wat andere mensen te zeggen hebben over het werken met mij?

Marieke is a beautiful and gentle coach. Just being in her energy lifts you up immediately. She was so loving, kind and gentle with me. She held space for me with so much love and compassion and allowed me to express my emotions freely. This in itself was transformational. By the end of the session, my energy changed, the neck pain I had been feeling for 2 weeks constantly had disappeared and I felt so much lighter and happier.

Tulay Massey

Marieke weet op een hele heldere en simpele manier uit te leggen hoe het helend vermogen van ons lichaam werkt. Ineens vielen allerlei kwartjes op hun plaats. Ook wist ze snel tot de kern van mijn "pijn"  te komen en kon ze daar een helpende EFT op geven. Na afloop voelde ik me ontspannen en in balans. Wat een fijne manier om naar overgewicht te kijken en de onderliggende redenen aan te pakken.  Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Sandra Stol

Ben je nog niet klaar voor coaching?

Dan kun je me altijd volgen op social media en de podcast luisteren!